Tenis

"Danas sam imao sreće"

Branimir Korać • četvrtak, 22.01.2009.
"Danas sam imao sreće"
Foto: EPA

Sjajan meč odigrali su Ivan Ljubičić i Jo-Wilfried Tsonga. Tsonga je na kraju slavio u meču koji je bio posve izjednačen tri i pol seta...

U meču u kojem u tri seta odluči tie-break, itekako možemo govoriti i o sreći. Tsonga je taj uz kojeg je sreća danas bila iako mu je na putu do pobjede pomogao i Ivan Ljubičić koji na set lopte nije pokazivao dovoljnu agresivnost.

Francuski tenisač nakon susreta kazao je kako je imao određenih problema i da zbog toga nije bio stopostotan na terenu. "Imao sam problema s leđima koja su mi bila pomalo ukočena. Upravo zato sam izbjegavao neke poteze i igrao sam na onaj način kako sam mogao. No igrao sam jako dobro, ponosan sam koliko sam bio hrabar."

Vezane vijesti

Ukočenost leđa nije ga natjerala na pozivanje fizioterapeuta. "Nije bilo potrebe, znao sam što se događa i što ne smijem raditi."

Unatoč svemu ostao je pozitivan. "Nisam pomišljao na pobjedu ili poraz, samo sam ostajao pozitivan i išao korak po korak. U tie-breakovima sam imao i dosta sreće, ali sjajan je osjećaj doći do pobjede na ovaj način i uz bolove."

Za kraj songa je dodao kako smatra je ove godine bolji nego što je to bio na prošlogodišnjem izdanju Australian Opena. "Imam više samopouzdanja u svoju igri i mislim da sam danas bolji igra."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!