Nogomet

Georg Koch ne odustaje

Zoran Zdelar • nedjelja, 25.01.2009.
Georg Koch ne odustaje
Foto: Nikola Movrić

Bivši Dinamov golman Georg Koch raskinuo je ugovor s austrijskim Rapidom, ali još nema namjeru završiti karijeru...

Njemački vratar Georg Koch teže je stradao krajem kolovoza protekle godine kad je netko od navijača na utakmici Rapid – Austria Beč bacio petardu koja je eksplodirala u neposrednoj blizini njegova uha. Punih pet mjeseci kasnije Koch se od te ozljede još uvijek nije oporavio i zbog toga je došlo do raskida ugovora s Rapidom, koji je inače trajao do kraja sezone.

Koch će se kao slobodan igrač pokušati oporaviti u potpunosti, jer trenutno još uvijek zna u određenim trenucima imati vrtoglavice, pa treninzi predstavljaju problem.

36-godišnji vratar, koji je protekle godine branio i za Dinamo te svojim stavom na terenu vrlo brzo osvojio sve navijače, nema namjeru prekinuti karijeru. Naime, nada se da će uspjeti poslije 31. siječnja, kada i službeno postaje slobodan, pronaći novi klub.

Koliko su Kocha zavoljeli Dinamovi navijači dokazuje i njihov transparent s kojim su mu na utakmici sa Šahtarom pružili podršku tri dana nakon nesreće.

Krajem mjeseca bit će obavljene dodatne pretrage nakon kojih bi trebalo biti poznato hoće li biti sposoban nastaviti karijeru. Koch otkriva da se želi vratiti u Njemačku, a bio bi zadovoljan i ugovorom s nekim drugoligašem ili trećeligašem.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!