Rukomet

Duvnjak: "Zajedno do pobjeda"

Tomislav Pacak, Vedran Attias • utorak, 27.01.2009.
Duvnjak: "Zajedno do pobjeda"
Foto: Kristijan Komarica

Osam pobjeda nizu je sjajno, no pred našim igračima najteže tek slijedi i toga su svjesni...

Domagoj Duvnjak sada već standardno odlično mijenja Ivana Balića: "Kada se dobije Francuska, onda je jasno da smo ih dobili obranom i borbenošću te smo zasluženo dobili."

Na redu je odmor pa - polufinale: "Malo smo umorni, no imamo dva dana za odmor i dobru pripremu za Poljsku, a ja očekujem finale." Nije Dule propustio pohvaliti publiku: "Atmosfera je fenomenalna i skidam im kapu, a oni tek tako nastave jer su nam - samo poticaj. Kad upadnemo u krizu - oni nas vade i zajedno idemo po pobjede."

Napokon je i Goran Šprem dobio priliku i odigrao jako dobru utakmicu: "Najbitnije da smo mi dobili. Ovo što ste večeras vidjeli - to je pravi Losert kakvog mi znamo."

Naši su rukometaši upisali novu pobjedu na Svjetskom prvenstvu: "Ipak mi imamo iskustva i nema pritiska ili nemirnoće te smo mirno priveli utakmicu kraju bez da su nam se posebno približili."

Sljedeći protivnik je Poljska?: "Što reći? Odlična ekipa; znamo otkud prijeti opasnost: vanjski pucači su razarači koji pucaju s 11-12 metara; golman i pivot su sjajni. Mislim, u drugi krug su došli bez boda, a prošli su dalje i to dovoljno govori."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!