Zimski sportovi

Magla na ruku Kosteliću

Antonija Pavlić • subota, 31.01.2009.
Magla na ruku Kosteliću

Zbog velike magle koja se nadvila nad njemački Garmisch Partenkirchen, otkazane su za danas predviđene utrke muškog spusta i ženskog superveleslaloma...

Loše vrijeme koje krasi ovogodišnje izdanje Svjetskoga kupa nastavilo se i danas u Garmisch Partenkirchenu. Muški spust predviđen za 11 sati u nekoliko je navrata pomican, što je automatski onemogućilo održavanje ženskog superveleslaloma, koji je trebao biti na rasporedu u 13 sati.

Kako se ni nakon nekoliko odgoda vremenske prilike nisu popravile, žiri je nakon 14 sati definitivno odlučio da ni od muškog spusta neće biti ništa. Pitanje je hoće li ove dvije utrke uopće biti naknadno odrađene budući da nakon Svjetskog prvenstva, a prije završnice sezone u Areu ostaju još samo tri termina (Tarvisio, Bansko i Ofterschwang).

Ovakav rasplet svakako odgovara Ivici Kosteliću, koji se ionako odlučio propustiti današnju utrku, no zato je Norvežaninu Akselu Lundu Svindalu propala dobra prigoda da dođe do novih bodova i eventualnog preuzimanja vodstva u ukupnom poretku Svjetskog kupa.

Sutra bi s početkom u 10 sati u Garmisch Partenkirchenu na rasporedu trebao biti muški slalom.

SUPER G U NEDJELJU

Prema posljednjim informacijama iz Garmisch Partenkirchena djevojke bi sutra ipak trebale voziti superveleslalom s počekom u 10:30.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!