Rukomet

Podravka pobijedila oslabljenu Budućnost

Ivan Ambroš • ponedjeljak, 02.02.2009.
Podravka pobijedila oslabljenu Budućnost
Foto: Kristijan Komarica

Naše su prvakinje u subotu u Koprivnici ugostile Budućnost T-Mobile. S obzirom na pet ozlijeđenih igračica iz prve postave gošći, izostala je rezultatska neizvjesnost i utakmica je završena rezultatom 32:26 (17:11)...

Iako do nedavno vodeća ekipa regionalne lige, Budućnost se trenutno nalazi u velikim problemima. Čak pet igračica iz prve postave je na popisu ozlijeđenih. Bez Jovanović, Ambroš, Kindl, Radičević i Radović, crnogorske prvakinje nisu uspjele pružiti značajniji otpor Koprivničankama. Podravka Vegeta je na kraju slavila s 32:26 (17:11).

Tablica WRHL

Krim Mercator 12
Budućnost T-Mobile 12
Podravka Vegeta 11 (-1)
Hypo Niederősterreich 11 (-1)
Lokomotiva 2 (-2)
Ljubuški 0 (-2)

U zagradi broj utakmica manje.

Domaće su se rukometašice odlijepile već na početku susreta, tako da je trener Zdravko Zovko mogao rotirati svoje igračice i uigravati ih za nastavak Lige prvakinja.

Prvi stijelac susreta je bila Franić s osam golova. Penezić je tome dodala šest, čime je izbila na drugo mjesto liste strijelaca WRHL. Kod Podgoričanki Knežević je zabila sedam puta, a Bulatović pet.

Podravka Vegeta ove sezone igra još dvije utakmice u regionalnoj ligi – s Hypom kod kuće i s Ljubuškim u gostima. S dvije pobjede ekipa Zdravka Zovka bi sjajnim rezultatima ove sezone dodala i trofej WRHL.

WRHL:
Podravka Vegeta – Budućnost T-Mobile 32:26 (17:11)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!