Nogomet

Bilić, Ladić i Ćiro okupljaju u Zagrebu

Zoran Zdelar • nedjelja, 08.02.2009.
Bilić, Ladić i Ćiro okupljaju u Zagrebu
Foto: Kristijan Komarica

U Zagrebu će se danas okupiti A i U-21 reprezentacija, koje čekaju prvi ispiti u 2009. godini. Slaven Bilić i Dražen Ladić svoje će momčadi pripremati za okršaje s Rumunjima i Makedoncima...

U Zagrebu se danas okupljaju tri reprezentacije, a od toga dvije seniorske. Po prvi puta u ovoj godini Slaven Bilić će dočekati svoje reprezentativce u hotelu Sheraton kako bi se počeli pripremati za prijateljsku utakmicu s Rumunjskom.

Kako se u nekim državama i danas igraju prvenstvene utakmice, Bilić će tek sutra imati sve igrače na raspolaganju, a zasad je sigurno tek da neće moći računati na usluge Nikole Kalinića zbog ozljede. Danas se očekuje dolazak Subašića, Šimunića, Čale, Križanca, Vejića, Pranjića, Pokrivača, Vukojevića, Kranjčara, Srne, Rakitića, Petrića, Olića i Mandžukića.

U ponedjeljak bi u Hrvatsku trebali stići i Pletikosa, Ćorluka, Jurić, Modrić, Iličević i Eduardo. Reprezentacija se ovog puta neće pripremati u Sloveniji zbog lošeg terena, već će ostati u Zagrebu do utorka kada kreću prema Bukureštu. Trenirat će na maksimirskom stadionu.

U hotelu Laguna igrače će okupiti i izbornik mlade U-21 reprezentacije, Dražen Ladić. Oni će u srijedu snage odmjeriti s reprezentacijom Makedonije u Kostreni, a prema trenutnim najavama neće biti tek igrača Slaven Belupa, koji će ostati u Turskoj na pripremama. Ladićevi puleni za utakmicu će se pripremati u Crikvenici.

Zagreb će danas ugostiti i još jednu reprezentaciju. Riječ je o Bosni i Hercegovini koja će u srijedu igrati na Kantridi utakmicu protiv Rijeke, unatoč određenom negodovanju nekolicine igrača. Miroslav Blažević odlučio je ipak dozvoliti nekim igračima da se ne odazovu za ovu utakmicu. Sutra će Ćirini trenirati na stadionu Orijenta – Krimeji, a u utorak na umjetnoj travi pomoćnog igrališta stadiona Kantrida.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!