Rukomet

Pešićev bubreg dobro radi

Sportnet • srijeda, 11.02.2009.
Pešićev bubreg dobro radi
Foto: Davor Sajko

Ivana Pešića, našeg reprezentativnog vratara, posjetilo je izaslanstvo HRS-a, koje je ujedno čulo i odlične vijesti o oporavku mladog Pešića.

Čelnici Hrvatskog rukometnog saveza, predsjednik Sandi Šola, izvršni dopredsjednik Zoran Gobac i glavni tajnik Damir Poljak posjetili su u bolnici u mađarskom Veszpremu Ivana Pešića.

Čelnike HRS-a je dočekala Ivanova obitelj, otac i majka, njegova djevojka te ravnatelj bolnice u Veszpremu Jeno Ratz. Ravnatelj je čelnike Saveza izvijestio o Ivanovom stanju i prenio im dobre vijesti:

"Nakon ove strašne tragedije, Ivanov oporavak teče uobičajeno. Sve fiziološke funkcije preuzeo je drugi bubreg koji radi bez ikakvi smetnji i problema. Bude li sve u redu, kroz dan-dva premjestit ćemo Ivana s odjela intenzivne njege", rekao je ravnatelj Ratz.

U kraćem razgovoru sva trojica čelnika poželjela su mladom vrataru brz oporavak i povratak na gol. Ivan je ispričao kako je nastradao:

"Kad sam vidio da su nasrnuli na Cosmu, priskočio sam mu u pomoć. Nisam ni vidio kada me netko s leđa uboo. Stradao sam zapravo zato što sam želio pomoći kolegi. Osjećam se dobro, koliko to u ovim trenucima mogu biti. Naravno da jedva čekam potpuni oporavak i povratak rukometu. Želio bih zahvaliti svima na podršci i potpori u ovim teškim trenucima", rekao je Ivan Pešić.

Čelnici Saveza još su jednom ponovili da stoje na raspolaganju za sve što bude potrebno Pešićevoj obitelji. Čim se dovoljno oporavi da bude spreman za prijevoz, Ivan Pešić bit će prebačen na liječenje i oporavak u Zagreb. Čelnici HRSa obišli su i Žarka Šešuma, također mu poželjevši što brži oporavak i povratak rukometu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!