Rukomet

Nakon 15 dugih godina

Goran Markuš • petak, 13.02.2009.
Nakon 15 dugih godina
Foto: Davor Sajko

Punih 15 godina Juan Arias obnašao je dužnost predsjednika proslavljenog španjolskog kluba, Real Ademar, zbog čega je rukometna javnost u najmanju ruku ostala iznenađena nakon što je sam Arias najavio odlazak...

Iz još uvijek pomalo nejasnih razloga Juan Arias je odlučio napustiti trenutno trećeplasirani klub španjolskog Asobala, Real Ademar, klub u kojem igraju čak tri Hrvata: Mirko Alilović, Damir Bičanić i Denis Buntić. Punih 15 godina na čelu ovog europski poznatog kluba očito je previše za Ariasa koji svoju odluku smatra konačnom.

"Neću se više kandidirati. Moja odluka je konačna", kratko je izjavio Arias koji još uvijek nije prezentirao zadovoljavajući razlog odlaska iz kluba nakon samo šest mjeseci od njegovog reizbora.

Iako se u kuloarima brojni nesporazumi sa lokalnim institucijama navode kao pravi razlog njegovog odlaska sam Arias nije potvrdio ove navode: "Nisam motiviran kao nekad i mislim da moram pokrenuti nekakvu tranziciju u klubu. Nadam se da to neće prouzročiti prevelike probleme za Ademar."

Odlazak Ariasa automatski za sobom povlači i nove izbore za mjesto predsjednika kluba, no o mogućim kandidatima još se uvijek ništa ne zna.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!