Zimski sportovi

Vonn ipak na startu

Antonija Pavlić • petak, 13.02.2009.
Vonn ipak na startu
Foto: Dejan Popek

Nakon cjelodnevnog treniranja i isprobavanja gripova za slalomsku utrku koja je sutra na rasporedu na stazi Bellevarde, Lindsey Vonn je odlučila ipak nastupiti i zauzeti poziciju glavnog favorita za zlato.

Amerikanki su tu "čast", unatoč ozljedi, već odale gotovo sve vodeće svjetske, pa i hrvatske kladionice, kao i većina stranih i domaćih medija.

"Ova ozljeda se prema riječima mojega liječnika, sanira gotovo tri mjeseca, no jasno je valjda da ja to neću učiniti. Porezala sam palac i zbog toga sigurno neću prestati skijati, uostalom, jesam li skijašica ili ne? Trudit ću se i voziti i truditi se i dalje kao što sam radila tokom cijele ove sezone.", rekla je svome stilu Amerikanka.

Njezinu je odluku podržao i glavni trener reprezentacije Jim Tracy: "Lindsey je danas odradila puno posla i puno vožnji i osjećala se dobro. Napravljeni su neki zahvati na njezinom gripu, pokušali smo ga potpuno prilagoditi sadašnjoj situaciji i čini se da smo uspjeli te bi trebala startati u sutrašnjem slalomu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!