Košarka

Chandleru propala Oklahoma

Branimir Korać • četvrtak, 19.02.2009.
Chandleru propala Oklahoma

Na posljednju stepenicu do zaključenja tradea Oklahoma i New Orleans nisu zakoračili. Chandlerovom odlasku u Thunder ispriječio se liječnički pregled koji je ustvrdio kako jaki centar nije fizički podoban za momčad Oklahome...

Trade Oklahome i New Orleansa prema kojem bi Oklahoma dobila Tysona Chandlera za Joea Smitha i Chrisa Wilcoxa, nije realiziran. Razmjena je propala zbog pada Chandlera na liječničkom pregledu.

"Tysona čekamo raširenih ruku. U ovu razmjenu smo ušli kako bismo dobili na širini, ali nismo nezadovoljni što je ovako završilo. Očekujemo od Tysona i ostalih naših visokih igrača da u nastavku sezone daju sve od sebe", kazao je GM Hornetsa Jeff Bower.

Bower nije spominjao financijski aspekt ovog tradea koji bi otvorio Hornetsima više prostora na kraju sezone obzirom da Wilcox i Smith imaju završnu godinu ugovora. Ipak, jasno je kako je to najveći razlog ove razmjene, no Bower kao i ostali GM-ovi ne vole govoriti o salary capu kada rade razmjenu već uglavnom spominju kvalitetu igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!