Košarka

Maccabi suspendirao Arroya do daljnjeg

Branimir Korać • četvrtak, 19.02.2009.
Maccabi suspendirao Arroya do daljnjeg
Foto: Nikola Movrić

Najskuplji igrač Maccabija Carlos Arroyo suspendiran je na neodređeno vrijeme zbog nediscipline i sukoba s team managerom Gurom Shelefom...

Carlos Arroyo na najboljem je putu da postane bivši igrač Maccabija. Nakon sukoba na treningu s team managerom Gurom Shelefom suspendiran je na neodređeno vrijeme te udaljen iz momčadi. Već je propustio današnji trening, a o daljnjim koracima odlučivat će se na sljedećoj sjednici upravnog odbora koja još nije niti u planu.

Arroyo se prema pisanju izraelskih medija nedolično ponašao što mu je Shelef prigovorio, a ovaj mu je bez srama rekao: "Ja sam NBA zvijezda, kako se usuđuješ meni tako prigovarati!"

Arroyo je udaljen iz momčadi i malo će mu značiti kasnija isprika. "Gur mi je puno pomogao, i meni i mojoj obitelji. Ne želim napustiti Maccabi, presretan sam ovdje, obožavam ovaj klub."

Izvori iz kluba medijima su također prenijeli kako Arroyo nije omiljen niti među igračima. "Arroyo je nedruželjubiv, igrači ga ne podnose. Svi su pričali o tome kako je u Madridu samo igrao za svoju statistiku jer planira iduće sezone preseliti u Španjolsku."

Ranije su iz Maccabija potiho dolazili znakovi kako su od Arroya očekivali više, sada će se možda riješiti njega i velikog ugovora i možda se tako spasili od odlaska talentiranog Eliyahua kojeg će u tom slučaju moći adekvatnije platiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!