Tenis

Žatika ponovno otvorena

Ivor Krapac • petak, 20.02.2009.
Žatika ponovno otvorena
Foto: Zoran Zdelar

Zaraza legionarskom bolesti koja se, kako se pokazalo, tijekom nedavnog rukometnog SP-a raširila iz porečke dvorane Žatika sada je, čini se, prošlost. Nakon provedenih protuepidemijskih mjera dvorana je ponovno otvorena i definitivno je skinut znak upitnika nad odigravanjem susreta Hrvatske i Čilea u prvom kolu Svjetske skupine Davis Cupa upravo u Poreču...

Dobra vijest za ljubitelje tenisa u Istri, a i sve ostale koji su vikend 6. - 8. ožujka planirali provesti u Poreču gledajući tenis poslana je danas iz porečkog gradskog poglavarstva. Nakon što su početkom mjeseca pripreme u dvorani Žatika bile prekinute, a glavna riječ pripala je epidemiolozima Službe za epidemiologiju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Zavoda za javno zdravstvo Istarske Županije, prijeteća zaraza legionelom koja se pojavila tijekom rukometnog SP-a sada je otklonjena i više nema prepreka održavanju ogleda hrvatske i čileanske reprezentacije.

Ukoliko se zaraza ponovno ne pojavi, o čemu će porečko gradsko poglavarstvo nastaviti voditi brigu, Žatika će u prvoj polovici ožujka biti domaćin drugom velikom sportskom događaju u razmaku od samo dva mjeseca - Hrvatska s Čilićem, Ančićem i Karlovićem i Čile predvođen Fernandom Gonzalezom bit će, nadajmo se, dovoljno dobar mamac da tribine sva tri dana budu ispunjene.

Vezane vijesti

Ulaznice za ovaj susret puštene su u prodaju, uz cijenu od 50 kuna po danu i 120 kuna za trodnevni komplet. Mogu se nabaviti na ovoj web-adresi i u poslovnicama Diners Club Travela, Generalturista, Adriatica.net-a i Integrala u nekoliko hrvatskih gradova.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisDavis Cup/Fed Cup
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!