Košarka

Sunsi ostali bez Stoudemirea

Branimir Korać • petak, 20.02.2009.
Sunsi ostali bez Stoudemirea
Foto: EPA

Kad ga već nisu izgubili u pokušajima tradea, Sunsi su Amarea Stoudemirea izgubili zbog ozljede i to najvjerojatnije na čak osam tjedana...

Iako sada demantiraju kako su ga pokušavali na sve strane "utopiti" tijekom prijelaznog roka, GM-ovi drugih momčadi tvrde suprotno. No to više nije niti toliko važno, važno je da su Sunsi ipak ostali bez Amarea Stoudemirea i to na čak osam tjedana što znači do kraja regularne sezone.

Dogodio im se onaj najgori mogući scenarij, nisu ga uspjeli mijenjati i dobiti nešto veliko za njega, a dan nakon isteka trade deadlinea, Stoudemire se ozlijedio i na duže vrijeme otišao s parketa.

U prvoj četvrtini drugog susreta s LA Clippersima dobio je neugodan udarac u oko, no nastavio je igrati. Susret je završio s 42 poena, no kasniji pregled pokazao je kako je oštetio očnu mrežnicu te je danas podvrgnut operativnom zahvatu.

"Sretni smo prognozama liječnika koje kažu kako će se Amare potpuno oporaviti i vratiti na parket. Naravno, razočarani smo što smo ga izgubili u ovo važno vrijeme, ali zdravlje naših igrača nam je ipak na prvom mjestu", kazao je Steve Kerr.

Stoudemireovim izostankom Sunsi su ostali vrlo tanki pod košem na poziciji četvorke gdje više kao zamjene nema Borisa Diawa te je ostao samo Amundsen. Izvjesno je kako će Sunsi "prošetati" tržištem slobodnih igrača.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!