Košarka

"Krive su individualne pogreške"

Martina Oštrić • subota, 21.02.2009.
"Krive su individualne pogreške"
Foto: Ivan Lacković

Momčad Zagreba drugi je finalist košarkaškog kupa "Krešimir Ćosić". U drugom su polufinalu pobijedili Split CO rezultatom 82:69...

Trener zagrebačke momčadi Denis Bajramović smatra da je ovo bila teška utakmica u kojoj konačan rezultat nije realan. "Ušli smo u pozitivan ritam i slomili Split, i poluvrijeme je odlučilo pobjednika. Sve ostalo bilo je stvar dobre kontrole, taktičke discipline i održavanja ovog rezultata". Bajramović smatra da je njegova momčad imala više motiva i želje, što se vidjelo, a za samu pobjedu drži da je to pobjeda cijelog kolektiva.

Bajramović sutra očekuje dobru utakmicu. Njegova će momčad dati sve od sebe da zaustavi Cibonu koja je željna trofeja. "Mislim da će biti dobra utakmica, a nadam se neizvjesnoj završnici". Dodao je kako je utakmica koju su igrali u NLB-u nešto sasvim drugo, jer je ovo ipak knock out sustav, i ne vjeruje da će u takvom finalu netko zakazati.

Splitski strateg Teo Čizmić kazao je kako je druga četvrtina gdje je njegova momčad loše igrala odlučila pobjednika. "Smatram da je sve rezultat naših individualnih grešaka, koje nažalost mi nismo uspjeli iskorigirati, i doslovno je odlučilo prvo poluvrijeme, kada se u nas unijela nervoza i nesigurnost zbog obrane".

Čizmić je dodao kako je dogovor bio da se smanji Zagrebove poene, jer "znamo da su izuzetno kvalitetna ekipa, i kvalitetni napadački s loptom. Mi to nismo uspjeli napravi iako smo mi dobro otvorili prvu četvrtinu, no to su naši problemi, i s njima ćemo se baviti dalje".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaKupZagreb
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!