Košarka

Celticsi pojačali centarsku liniju

Branimir Korać • utorak, 24.02.2009.
Celticsi pojačali centarsku liniju

Boston Celticsi pojačali su se potpisom ugovora s Mikkijem Mooreom, visokim krilom kojeg su otpustili Sacramento Kingsi...

Borbeni Mikki Moore novi je član Boston Celticsa. On je danas obavio liječničke preglede i stavio potpis na ugovor sa Celticsima gdje je već kratko boravio u sezoni 02/03.

Moore je prošli tjedan otpušten od strane Sacramento Kingsa gdje ove sezone nije briljirao. Odigrao je 46 utakmica i prosječno ubacivao 3.5 poena uz 3.3 skoka za 16 minuta provedenih na parketu.

Poput prave NBA skitnice Moore je karijeru započeo 1998. godine u Pistonsima, a zatim je igrao za Boston, Atlantu, Netse, Jazzere, Clipperse, Seattle, ponovno Netse i donedavno Kingse.

Najbolju sezonu u karijeri igrao je 06/07 kada je u dresu Netsa u 79 utakmica imao prosjek od 9.8 poena i 5.1 skok po susretu.

Uz dobru vijest vezanu uz dolazak Moorea, Celticsi su saznali i jednu lošu. Ozljeda Briana Scalabrinea nije tako lagana kako se pretpostavljalo i Scalabrine se vratio u Boston te će propustiti nekoliko susreta.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!