Nogomet

Kraj sezone, možda i karijere Nike Kovača

Bernard Jurišić • subota, 28.02.2009.
Kraj sezone, možda i karijere Nike Kovača
Foto: Davor Sajko

Donedavni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovač završio je zbog ozljede ovu sezonu u dresu austrijskog Red Bull Salzburga. Moguće je da je ovo i oproštaj 37-godišnjeg dugogodišnjeg hrvatskog vođe od profesionalnog nogometa...

Niko Kovač je u petak na treningu svoje momčadi ozljedio meniskus desnog koljena, zbog čega je već u veljači završio ovogodišnju sezonu. Početkom narednog tjedna čeka ga operacija i višemjesečni oporavak.

S obzirom na činjenicu da mu ovog ljeta završava dvogodišnji ugovor s Red Bullom i na to da ove sezone ne živi "u ljubavi" s tamošnjim nizozemskim trenerom Coom Adrianseeom, vrlo je moguće da dugogodišnji kapetan hrvatske reprezentacije objavi konačan kraj svoje karijere.

Vezane vijesti

A ona je i više nego uspješna. Velike partije u dresu Herthe, HSV-a, Bayera i Bayerna, još veće u najdražem, nacionalnom dresu, Niku Kovača stavljaju među najveće hrvatske nogometaše svih vremena. Za Hrvatsku je odigrao 83 utakmice, a u siječnju je objavio završetak svoje reprezentativne karijere.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!