Ostali sportovi

Mladost Iskon potopljena u Linzu

Antonija Pavlić • srijeda, 11.03.2009.
Mladost Iskon potopljena u Linzu

Gotovo sve šanse za obranu titule pobjednica Srednjoeuropske stolnoteniske lige prokockale su igračice Mladosti Iskona na gostovanju kod Linza. Jedan od ponajboljih europskih sastava naše je predstavnice "razmontirao" u svih sedam susreta i tako se djelomično osvetio za poraz u finalu prošlogodišnjeg izdanja. Uzvrat je na rasporedu 24. ožujka u Domu Sportova, a sav će prihod od prodaje ulaznica biti doniran nesretno stradaloj Sandri Paović...

Nije to bio dan Tamare Boroš, Andreje Bakule i Yan Li. Raspoložene su i motivirane austrijske predstavnice zaustavile Hrvatice naime u svih sedam susreta, i tako prije uzvrata u Zagrebu gotovo osigurale naslov.

U prvom su susretu parova Liu i Vacenovska iznenadile Boroš i Li, svladavši ih s 3:1, da bi najeveći otpor pružila u sljedećem susretu Tamara Boroš kontra odlične Vacenovske. Nije bilo ipak dovoljno, Vacenovska je slavila u pet setova, a istim su tempom nastavile i Quianbing protiv Bakule i ponovno ista igračica protiv Li.

Sreće, ali ni znanja, nije bilo za Mladostašice niti u sljedeća tri susreta, redom su poražene s terena odlazile Boroš, Li i Bakula, a u sva je tri susreta jedino Li uspjela uzeti set!

Uzvratna utakmica igrat će se u zagrebačkom Domu sportova 24. ožujka, a klub je poslao apel svim gledateljima da dođu i podrže djevojke, kao i nesretno stradalu stolnotenisačicu Sandru Paović, za čiji će oporavak biti namijenjen sav prihod od prodaje ulaznica.

Linz Ag Froschberg – HASTK Mladost Iskon (7:0)
Liu/Vacenovska – Boroš/Li 3:1
Vacenovska – Boroš 3:2
Quianbing – Bakula 3:0
Vacenovska –Li 3:1
Liu – Boroš 3:0
Quianbing – Li 3:1
Liu – Bakula 3:0

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!