Automoto

Valjan na putu za Albacete

Goran Markuš • četvrtak, 12.03.2009.
Valjan na putu za Albacete

Moto sport u svijetu tek se budi iz zimskog sna te užurbano sprema za novu sezonu. U skladu s time i najbrži Hrvat na dva kotača, Loris Valjan, usprkos brojnim nepoznanicama kreće prema španjolskom Albaceteu gdje će odvoziti svoje prve ovogodišnje službene kilometre...

Kako pregovori sa sponzorima još nisu završeni koje prvenstvo i u kojoj klasi će ove godine nastupiti naš Loris Valjan još uvijek nije definirano. Za sada je jedino poznato kako Loris teži natjecanju sa što je moguće snažnijom međunarodnom konkurencijom.

Ipak, vrijeme za zimski san je prošlo, a u skladu s time Valjan se zaputio u španjolski Albacete gdje će odvoziti svoje prve službene kilometre. Svakako valja istaknuti kako su upravo na ovoj stazi svoja prva ovogodišnja testiranja odradili ili ih planiraju odraditi i brojni višestruki prvaci raznih prvenstava poput talijanskog CIV-a ili pak njemačkog IDM-a.

Krug oko "Circuito de Albacete" (08/09/2006)

Kako mu novi model još uvijek nije dostupan Valjan će testove odraditi na prošlogodišnjem modelu Yamahe R1. Kao Dunlopovom test vozaču primarni cilj je testiranje čitavog niza novosti koje je spremio ovaj renomirani proizvođač guma dok će se istovremeno i on sam početi zagrijavati za svoju novu motociklističku sezonu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

AutomotoOstaloVideo
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!