Zimski sportovi

Kostelić: "Bio sam pregrub"

Petar Plevnik • subota, 14.03.2009.
Kostelić: "Bio sam pregrub"
Foto: Davor Sajko

Iako je propustio prigodu doći do svog drugog Malog kristalnog globusa u slalomu, Ivica Kostelić nakon utrke prilično je realno ocijenio svoj današnji nastup u Areu...

"Kao prvo, napravio sam tri greške koje nisu isplative na ovakvoj stazi, a kao drugo bio sam pregrub. Ja inače vozim dobro po mekanom snijegu, no čini mi se da sam bio pregrub za ovaj snijeg. To sam zaključio i po Prangeru, on je tipičan skijaš za tvrde staze.", izjavio je Ivica Kostelić za HRT nakon utrke.

Na pitanje kako ocijenuje sezonu, Ivica je rekao: "Super sezona. Da mi je netko prije sezone rekao da ćemo ponoviti zadnju sezonu i biti još bolji, jako bi se iznenadio. Ipak, najviše od svega veseli me napredak u veleslalomnu."

Ivica se osvrnuo i na budućnost: "Sljedeće sezone ne smijemo dopustiti da imamo nekih ozbiljnijih zdravstvenih problema, posebno ne u ovo vrijeme, jer će u to vrijeme biti Olimpijske igre. Mogu reći da su ove sezone borbu za pobjednika na kraju ipak odlučila leđa. Tako je to u sportu, ozljede su sastavni dio sporta, ali sljedeće sezone ne smijemo to dopustiti".

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!