arhiva

Za garavušu

Dario Dodić • srijeda, 22.04.2009.

Kakva prekrasna nedjelja. Niti jedna stvar nije pošla po zlu. Dobro, mogao je i Kopenhagen pobijediti, ali koga briga, Ivana Ergić se praktički zaljubila u mene...

Moram li objašnjavati što znači riječ praktički? Dat ću vam primjer - Kopenhagen je praktički pobijedio u nedjelju. I ja sam poražen u posljednjim minutama. Istina, ja ni u kojem trenutku nisam bio favorit, ni najveći hazarderi se ne bi kladili na mene, u čitavoj večeri nisam niti zapucao na protivnička vrata.

Ma nije to toliko bitno, znam ja da Ivana mene voli, ali bitnije je da Jozo voli popiti i da nam Marta voli spravljati omiljena pića. Vratimo se mi na tu nedjelju. Dinamo je prošao, znali smo da imamo nešto para u džepu pa smo dobre volje i polupunih džepova krenuli u Županju na izbor za miss.

Slika 1 od 1.
Foto: Dario Dodić

Čim smo ušli u dvoranu shvatili smo da smo unatoč Femineminemkama, missicama i Ivani Ergić upravo on i ja najveće zvijezde. Jozo je svojom apolonskom privlačnošću zaslužio čast da na pozornicu izvede prošlogodišnju miss, kojoj se ne mogu sjetiti imena. Monika Murat ili Martina Murat. Privlačna djevojka, ali na pozornici je više od nje zasjao Jozo. Marta je naravno ispucala pola memorijske kartice na njega, nek' se zna čiji momak šeće okolo s drugim djevojkama. Ili je bila neka druga poanta? Marta?

Da nisam prisustvovao brojanju glasova mislio bih da je izbor namješten. Gotovo nijedna od mojih favoritkinja nije ušla u najuži krug, što je šokantno jer ja imam apsolutno nepopravljivo najbolji ukus za žene. Nema veze, pobijedila je Ivana Vištica, favoritkinja drage nam Ivane Ergić, pa nisam bio toliko tužan svojim osobnim porazom. Što se tiče nemoralnih ponuda, nije ih bilo. Ili ih ja nisam percipirao. Moguće je da je dio žirija za onim drugim stolom dobivao te ponude.

Uostalom, najvažnije je bilo da je izbor završio, što bi značilo da je bilo vrijeme za domjenak uz tamburaše. Jozo i ja bili smo toliko dobre volje da smo uspjeli na domjenku na kojem se ništa nije plaćalo potrošiti podosta novca. Nema veze, tamburaši su svirali za nas, ali i za garavušu Ivanu Ergić. Hvala ti Slepička što si mi omogućio da naručujem pjesme za svoju nesuđenu dragu.

Prekrasna Izabela Nemet, miss simpatičnosti (birale djevojke između sebe) i miss Fortuna (glasovi publike), uljepšala nam je večer svojom pojavom, ali i svojim lentama koje smo isprobali i Jozo i ja. Moram priznati da su nam lente stajale kao salivene. U pozitivnom kontekstu treba spomenuti i Alex zbog sjajnih kreacija, Darku jer ne zna da Coco ne zna pjevati, Marka jer je pio s nama, Martu jer voli Jozu, Tomu jer je sve snimao kamerom i naravno Tomu, Marijanu i Rajnu zbog nezaboravnog vikenda, koji bez njih ne bi bio moguć. Također zahvaljujem svojim roditeljima na podršci kada mi je bilo najteže, zahvaljujem svojem menadžeru, svojim vjernim navijačima i čitateljima. Na kraju molim Dinamo i Hajduk da pobijede i danas, opet je neka lova u igri.

Šestorica veličanstvenih

Hajduk - Croatia Sesvete 1
Slaven Belupo - Varteks 1
Šibenik - Rijeka 1
Osijek - Inter Zaprešić 1
Zagreb - Cibalia X
Dinamo - Zadar 1

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

arhivaPick na pojilu
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!