Košarka

Svi favoriti uspješni

Tea Lokas • nedjelja, 26.04.2009.
Svi favoriti uspješni

Prvi četvrtfinalni susreti između Maroussija i Panelliniosa te Arisa i Panioniosa nisu ponudili iznenađenja. Prvi korak ka polufinalu odradile su ekipe Arisa i Maroussija, a za tri dana očekuju ih i drugi dvoboji...

Nakon pobjeda Olympiacosa i Panathinaikosa, slavlje su dočekali i košarkaši Arisa, treće momčadi u ukupnom poretku nakon regularnog dijela sezone. Iako teškom mukom, Aris je uspio preokrenuti rezultat koji je na poluvremenu iznosio 35:44 u korist Panioniosa. S odličnim igrama nastavio je i u doigravanju Keydren Clark, upisavši 22 poena i devet izborenih prekršaja. Kod Panioniosa se istaknuo Aaron Miles s 19 poena, šest skokova i pet asistencija.

U posljednjoj utakmici ovog četvrtfinalnog vikenda slavio je Maroussi protiv Panelliniosa. Ta je pobjeda izborena nešto lakše od one Arisove, no i Panellinios je pritiskao, poglavito u prvoj četvrtini gdje je imao i vodstvo od 20:18. Nakon toga Maroussi se odcjepljuje te dolazi na ugodnih desetak razlike koju na kraju ipak pretvara u +5 za konačnu pobjedu od 82:77. Kolektivnu pobjedu Maroussija izborilo je više igrača, a Haralabidis i Kaimakoglou ubacili su najviše - 13 poena. Kod Panelliniosa po 17 poena postigao je dvojac Golemac - Papamakarios.

Grčka liga

četvrtfinale

Olympiakos84:61Kolossos Rhodes
Panathinaikos97:54PAOK
Aris75:74Panionios
Maroussi81:77Panellinios

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Grčka liga

četvrtfinale

Olympiakos84:61Kolossos Rhodes
Panathinaikos97:54PAOK
Aris75:74Panionios
Maroussi81:77Panellinios

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!