Nogomet

Toure: "Ne bojim se nikoga"

Vid Horvat • ponedjeljak, 27.04.2009.
Toure: "Ne bojim se nikoga"

Igrač Arsenala i reprezentativac Obale Bjelokosti smatra da Topnici mogu pobijediti Manchester United i popeti se na vrh Europe. Također navodi da se izabranici Arsenea Wengera motivirani i sposobni igrati sa svima...

Arsenal prvu utakmicu polufinala Lige prvaka igra na Old Traffordu, a u redovima igrača Arsenea Wengera vlada dobro raspoloženje nakon još jedne pobjede u prvenstvu protiv Middlesbrougha, što im osigurava mjesto među četiri najjače momčadi na Otoku. Bez obzira na izostanak nekolicine igrača poput Van Persieja, Clichyja i Aršavina, vraćaju se Almunia i Djourou pa se momčad iz sjevernog Londona nada pozitivnom rezultatu iz prve utakmice.

Topnici su već pobijedili Manchester United ove sezone s 2:0 na Emirates stadionu. "Ja se ne bojim niti jedne momčadi", izjavio je Kolo Toure za Eurosport "Znam što moram učiniti kada igram", dodaje on. "Mislim da postoji veći pritisak kod Uniteda", rekao je reprezentativac Obale Bjelokosti.

"Manchester brani titulu od prošle godine, a mi ćemo igrati najbolje što možemo" izjavio je igrač Arsenala. "Oni su dobra momčad koja igra napadački nogomet, no i mi imamo svojih kvaliteta", rekao je on. "Ovo će biti moje drugo polufinale Lige prvaka s Arsenalom, a nikada nismo osvojili taj trofej te ponovno imamo priliku", mišljenja je Toure.

Bit će to novi okršaj dvojce legendarnih trenera i izvrsnih stručnjaka te ponovni susret nekih bivših suigrača. Kako obje ekipe imaju velikih šansi za prolaz, mogle bi odlučivati nijanse ili sitne pogreške pojedinaca. Nadamo se da će i naš reprezentativac Eduardo da Silva dobiti poštenu priliku u utakmicama protiv Manchestera.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!