Košarka

Novi problemi za Bullse

Goran Markuš • utorak, 28.04.2009.
Novi problemi za Bullse
Foto: EPA

Najefikasniji igrač serije Celtics-Bulls, Ben Gordon pretrpio je težak faul u njihovoj trećoj utakmici da bi da bi detaljan pregled nakon susreta potvrdio prvotnu dijagnozu - došlo je do nategnuće tetive koljena zbog čega je još uvijek nepoznato hoće li Gordon moći ili ne nastupiti u petom susretu prve runde...

U gužvi pod košem tijekom druge četvrtine četvrtog susreta u seriji Ben Gordon se nespretno našao na podu, a problemi sa koljenom odmah su bili vidljivi. Da stvar bude gora pobrinuo se Glen Baby Davis koji ga deset sekundi prije kraja prvog produžetka ponovno snažno šalje na pod - ravno na koljeno.

Ipak, Gordon se nije predao, stisnuo je zube i pogodivši tricu za izjednačenje u drugom produžetku praktički okrenuo susret u korist svoje momčadi. Bullsi su upisali drugu pobjedu, no hrabrost bi Bena ipak mogla skupo stajati.

Naime, iako je na popisu ozlijeđenih upisano da bi ga mogli praktički vidjeti već sutra razni izvori tvrde kako je ozljeda prilično ozbiljnija i da postoji sasvim realna šansa da najefikasniji igrač u prva četiri susreta ove serije, sa prosječnih 24.8 poena, neće moći nastupiti u petom ogledu Bullsa i Celticsa, a ukoliko i nastupi vrlo je izgledno da neće biti "onaj pravi". Bilo kako bilo pred Bullsima se nalazi vrlo teška završnica izuzetno teške serije.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!