Nogomet

Adebayor: "Vidić najveća prijetnja"

Antonija Pavlić • utorak, 28.04.2009.
Adebayor: "Vidić najveća prijetnja"
Foto: EPA

Ponajbolji svjetski napadač i jedna od ključnih figura momčadi Arsenala, Emmanuel Adebayor, apostrofirao je uoči prvog ogleda polufinala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda srbijanskog obrambenog reprezentativca Nemanju Vidića kao ključnog igrača koji im može stvoriti najviše problema...

Togoanski internacionalac i čovjek kojega se u Unitedu prije polufinalnog ogleda Lige prvaka protiv Arsenala najviše pribojavaju, Emmanuel Adebayor, upozorio je putem medija svoje suigrače kako će im najveći problem na Old Traffordu predstavljati srbijanski branič Nemanja Vidić.

Jedan od ponajboljih stopera Europe koji je zajedno s Riom Ferdinandom prošle sezone činio vjerojatno i najgranitniji obrambeni stup na svijetu, nije tajna, voli ući u protivnički šesnaesterac, a nerijetko i svoju visinu i obrambenu moć kapitalizirati pogotkom. Uza sve to, na drugoj strani, beskompromisno zaustavlja i sve suparničke pokušaje zbog čega veliki respekt prema njemu gaje gotovo sve europske ekipe.

"Vidić je definitivno najbolji branič protiv kojeg sam igrao.", rekao je Adebayor The Sunu. "Zna svoj posao i veoma dobro 'rješava' napadače. Spreman je dati i život za United i zasigurno je svjetska klasa."

"Sprječava puno pogodaka, ali i zabija. Bit će nam velika prijetnja.", zaključio je.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!