Košarka

Raritet igrača Heata

Vid Horvat • utorak, 28.04.2009.
Raritet igrača Heata

Bek Miami Heata i igrač od kojeg se ne očekuje da odlučuje utakmice, u četvrtom je susretu prve runde doigravanja na Istoku stigao do zanimljivog učinka. James Jones napravio je pravu rijetkost u samo 11 sekundi...

Inače je njegova uloga beka šutera, ali James Jones je napravio korak više i od najvećih košarkaša lige. Naime, ovaj igrač je u ponedjeljak navečer protiv Atlante zabio dva puta po četiri poena u samo 11 sekundi.

U drugoj četvrtini je sam napravio seriju od osam poena za vrijeme kada neki igrači ne stignu niti organizirati napad. Prvo je 2:26 do kraja četvrtine zabio tricu uz prekršaj Solomon Jonesa i pogodio dodatno bacanje. Zatim je 2:15 prije isteka druge dionice s lijeve strane istrčao kontru i opet pogodio trojku, ali ovog puta ga je faulirao Mike Bibby te je ponovno zabio slobodno bacanje.

To je bio ogroman doprinos za Miami koji je gubio s 21 razlike u jednom trenutku, da bi se do odmora približio na samo četiri poena zaostatka (46:42). Ali to nije pomoglo momčadi Heata da dobije utakmicu i povede s 3:1 u seriji.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!