Nogomet

Iniesta razočaran taktikom Chelseaja

Mihaela Bradovski • četvrtak, 30.04.2009.
Iniesta razočaran taktikom Chelseaja
Foto: EPA

Veznjak Barcelone Andres Iniesta smatra kako stil igre kakvu preferira njegova momčad kod protivničkih momčadi izaziva izrazito zatvorenu taktiku s mnoštvom prekršaja, ali ne krije iznenađenje da se istom okrenuo i Chelsea...

Barcelona se nakon prvog polufinalnog dvoboja Lige prvaka žestoko pobunila protiv suđenja, no ono što je Iniestu razočaralo više od toga igra je Chelsea kojom su izborili vrijedan remi pred uzvrat na vlastitom terenu.

"Čini se kako su nam se mnoge momčadi u borbi protiv nas odlučile suprotstaviti bunkerom, ali i teškim i brojnim prekršajima. Kada jedna momčad želi igrati nogomet, a druga je u tome svim silama želi zaustaviti teško je igrati privlačan i dobar nogomet. Mi se u svakoj utakmici postavljamo na pobjedu no vidjeli ste kako to nije uvijek moguće ostvariti."

Barcelona i Iniesta sada su u potpunosti okrenuti susretu na Bernabeuu. "Pobjeda protiv Reala ostavit će nas u velikim šansama za osvajanje naslova. Madridu ne ostaje ništa drugo nego da do kraja sezone pobjeđuju u svim susretima što im je do sada i polazilo od ruke. No mi smo prvi i to sa četiri boda prednosti i ovisimo jedino o sebi."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!