Nogomet

United ipak bez izostanaka

Antonija Pavlić • utorak, 05.05.2009.
United ipak bez izostanaka
Foto: EPA

Rio Ferdinand i Patrice Evra oporavili su se od prošotjednih lakših ozljeda i naći će se u konkurenciji za večerašnji ogled Lige prvaka s Arsenalom na Emiratesu, potvrdio je Sir Alex Ferguson...

Rio Ferdinand, koji je izvan stroja bio zbog ozljede rebra zadobivene u prvoj polufinaloj utakmici Lige prvaka s Chelseajem, te Patrice Evra, koji je iskrenuo gležanj u subotnjoj 2:0 pobjedi nad Middlesboroughom u Premiershipu, bit će spremni za večerašnji uzvratni ogled Lige prvaka protiv Arsenala.

Potvrdio je to na press konferenciji Sir Alex Ferguson, što znači da će United na Emiratesu Arsenal dočekati potpuno spreman.

"Evru smo sačuvali samo iz predstrožnosti, dok se Ferdinand oporavio, što znači da nećemo imati nikakvih problema sa izostancima."

Posebno je apostrofirao važnost neokrznutosti stoperskog para Ferdinand - Vidić. "Jako je važno što je s Ferdinandom sve u redu jer je prošlog tjedna kašljao krv. Hvala Bogu, nije bilo ništa ozbiljnije i moći će nastupiti danas."

"Zadovoljan sam što na dispoziciji imam sve igrače jer u ovakvim utakmicama stremite imati što više moguće spremnih nogometaša."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!