Nogomet

Galatasaray negirao dolazak Schustera

Mihaela Bradovski • srijeda, 06.05.2009.
Galatasaray negirao dolazak Schustera
Foto: EPA

Sportski direktor Galatasaraya Adnan Sezgin negirao je vijest kako će tursku momčad iduće sezone voditi Bernd Schuster. Iako su mediji diljem svijeta danas objavili Schusterov dolazak, u Galatasarayu tvrde kako nema novosti oko angažmana novog trenera...

Tijekom dana brojne agencije objavile su kako je postignut dogovor između čelnika Galatasaraya i njemačkog stručnjaka Bernda Schustera prema kojem će Nijemac od iduće sezone sjesti na klupu istanbulskog kluba. Međutim, u turskom velikanu tvrde suprotno.

"Danas su gotovo svi mediji objavili kako je postignut dogovor s Berndom oko preuzimanja momčadi iduće sezone. Međutim, ovo je vrijeme kada će biti sve više govora o transferima i ne treba svemu pridavati veliku pažnju. Nema nikakvih novosti oko statusa Bulenta Korkmaza ili angažmana novog trenera", negirao je dogovor sa Sschusterom Galatasarayev sportski direktor.

Inače, Schuster je već bio u kombinacijama oko preuzimanja Galatasaraya i to nakon što je Michael Skibbe dobio otkaz. Schuster je tada odbio mogućnost dolaska u Istanbul. Inače, Schusterova posljednja momčad bio je madridski Real gdje je dobio otkaz nakon što je izjavio kako ne postoji šansa da s Realom odnese pobjedu s Nou Campa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!