Nogomet

"Ovo je pobjeda nogometa"

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.05.2009.
"Ovo je pobjeda nogometa"
Foto: EPA

Bočni igrač Barcelone Dani Alves nije skrivao oduševljenje prolazom u finale Lige prvaka. Dan nakon izvučenog remija na Stamford Bridgeu oduševljenje je upotpunio konstatacijom kako je prolaz Barcelone pobjeda nogometa nad snagom...

Navijači Chelseaja i Barcelone, ali i oni neutralni promatrači, teško će se složiti oko toga tko je zaslužio ulazak u finale Lige prvaka na megdan Manchester Unitedu. Barcelonine pristalice gledat će obje utakmice i smatrati kako je Barcelona pružila više, navijači engleskog kluba će pak kao crvenu krpu pred glavom vidjeti norveškog suca koji je drastično oštetio njihovu momčad u uzvratu i spriječio ih u prolazu u finale.

Za igrače Barcelone dvojbe nema - njihov prolaz je zaslužen. Dan nakon velikog dvoboja na Stamford Bridgeu svoje viđenje ovog polufinalnog sraza dao je jedan od onih koji su ostali itekako dužni, Dani Alves.

"Nogomet je pobijedio snagu. Prošli smo dalje zahvaljujući našoj kvaliteti i niti u jednom trenutku nismo dopustili da posustanemo i psihički padnemo. Oni su jaka momčad, no mi smo bolji", kazao je Alves.

Alves je dodao kako će u nastavku sezone tražiti osim naslova prvaka Europe i naslov prvaka Španjolske te pobjednika Kupa kralja jer, kako kaže, prilike za osvajanje toliko trofeja ne dolaze često i ne smije ih se propustiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!