Nogomet

United se bori za Fletchera

Mihaela Bradovski • četvrtak, 07.05.2009.
United se bori za Fletchera
Foto: EPA

Manchester United zatražio je od Uefe da razmotri i povuče kaznu Darrenu Fletcheru koji je u uzvratnom susretu polufinala Lige prvaka protiv Arsenala prestrogo zaradio crveni karton...

Manchester United pokušat će se izboriti za poništavanje kazne Darrenu Fletcheru koju je zaradio u susretu protiv Arsenala. Fletcher je u polufinalnom dvoboju isključen kod vodstva Uniteda 3:0 zbog navodnog prekršaja nad Cescom Fabregasom čime je Arsenal dobio i jedanaesterac. Van Persie je bio precizan i smanjio na 3:1 što je bio i konačan rezultat susreta.

Međutim naknadno gledanje snimke utvrdilo je kako je Fletcher čisto odnio loptu Fabregasu i sudac Rossetti ga nije trebao isključiti te će Manchester upravo na toj činjenici temeljiti zahtjev kojim će pokušati osporiti isključenje svog igrača i automatsko kažnjavanje zabranom igranja u finalu.

Kako je generalni tajnik Uefe objasnio, ne postoji poseban žalbeni postupak prema kojem bi Uefa mogla postupiti, ali Manchester može poslati svoje viđenje situacije i na osnovu pregledane snimke njihov zahtjev se može proslijediti disciplinskim tijelima koja će donijeti konačnu odluku.

Ostaje za vidjeti tek koliko će Uefa ostati čvrsta pri stavu da se Fletcheru ne poništava kazna, bez obzira na činjenice koje govore njemu u prilog.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!