Nogomet

"Pravila su jasna"

Vid Horvat • petak, 08.05.2009.
"Pravila su jasna"
Foto: EPA

Kakav tjedan za Uefu, prvo žalba Crvenih vragova na izravni crveni karton Darrenu Fletcheru, zatim sporna utakmica Chelseaja i Barcelone, a mogli bismo raspravljati i o žutom kartonu Diega zbog kojeg neće igrati finale Kupa Uefe. Ali, vjerojatno će sve završiti odlukama koje smo već vidjeli...

Alex Ferguson izjavio je da je njegov klub pisao Uefi o spornom kartonu Fletchera, ali da nisu baš optimistični u vezi toga. Može postojati puno razloga za žalbu, čak i argumenata, no teško će komisija promijeniti odluke sudaca.

"Shvaćamo da Manchester čini sve što je u njihovoj moći, ali pravila su vrlo jasna", rekao je glasnogovornik Uefe. "Svi imaju pravo na protest, to se temelji na sportskim osnovama, ali teško ćemo mijenjati odluku", dodaje on.

Veznjak Crvenih vragova isključen je poslije starta na Cescu Fabregasu pri rezultatu 3:1 za njegovu momčad. "On je prilično miran momak, emocionalna osoba i teško je doživio tu situaciju. Mi moramo za njega učiniti što je u našoj moći", izjavio je menadžer Manchester Uniteda.

United igra u finalu 27. svibnja protiv Barcelone, a tri igrača neće moći nastupiti zbog suspenzija. Osim spomenutog Škota, finale će morati propustiti i dva beka Katalonaca, Dani Alves i Eric Abidal.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!