Nogomet

Iniesta: "Putujem u Rim"

Vid Horvat • ponedjeljak, 11.05.2009.
Iniesta: "Putujem u Rim"
Foto: EPA

Strijelac odlučujućeg pogotka za Barcelonu u polufinalu Lige prvaka zadobio je ozljedu u prvenstvenoj utakmici protiv Villarreala na Nou Campu. Trener Katalonaca najviše se pribojavao da Iniesta neće biti spreman za finale u Rimu, no čini se kako ipak nema potrebe za paniku.

Prvi rezultati pokazali su da nema ozbiljnijeg oštećenja desnog bedra i da će španjolski reprezentativac uskoro moći natrag na teren. 25-godišnjak je optimističan u vezi svog nastupa protiv Manchester Uniteda 27. svibnja na Olimpicu.

"Biti ću spreman za Rim", rekao je Andres Iniesta za španjolske medije. "Nije tako opasno kao što smo mislili na početku", rekao je veznjak Barcelone. Sada Pepe Guardiola može na trenutak odahnuti i pripremati svoju momčad za sljedeći prvenstveni nastup te očekivati što brži oporavak neizostavnog člana prve postave.

Španjolski reprezentativac u mislima je već u finalu Lige prvaka. "Od sada ću razmišljati samo o Rimu", rekao je igrač Barcelone. "Velika mi je želja zaigrati u finalu i nadam se da ću biti spreman", dodaje on. Barcelonina internet stranica također je objavila vijest o pozitivnom oporavku veznog igrača.

Nije isto budu li Katalonci u sastavu s njim ili bez njega, jer ipak je Španjolac u izvrsnoj formi odradio cijelu sezonu i standardni je član reprezentacije koja je aktualni europski prvak. Finale će biti sigurno bogatije bude li on na travnjaku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!