Košarka

Hrvatska otvara s Izraelom

Mihaela Bradovski • petak, 15.05.2009.
Hrvatska otvara s Izraelom
Foto: Nikola Movrić

Poznat je raspored odigravanja utakmica na Eurobasketu u Poljskoj, a hrvatska košarkaška reprezentacija prvi nastup ubilježit će 7. rujna protiv Izraela...

Središnji košarkaški događaj ovog ljeta bit će Europsko košarkaško prvenstvo u Poljskoj, a Hrvatska će tamo igrati u prvoj fazi natjecanja u skupini A u društvu Izraela, Makedonije i Grčke.

Prvu utakmicu na Eurobasketu Hrvatska će odigrati 7. rujna u večernjem terminu od 19 sati i 15 minuta protiv reprezentacije Izraela. Sljedeći dan u isto vrijeme protivnik će biti Grčka dok će u posljednjem kolu Repešini izabranici od 16 sati i 30 minuta igrati protiv Makedonije.

Sve susrete prve faze natjecanja Hrvatska će igrati u Poznanu dok se u slučaju plasmana u drugi krug, u što čvrsto vjerujemo, preseliti u Bydgoszcz gdje će se utakmice igrati u terminima od 15:45, 18:15 i 21:00 sat. U drugom krugu natjecanja hrvatska skupina križa se sa skupinom B u kojoj su Njemačka, Rusija, Latvija i netko od kvalifikanata (Italija, Francuska, Finska, BiH, Portugal ili Belgija).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!