Nogomet

Darijo Srna na meti Milana

Borna Rupnik • utorak, 19.05.2009.
Darijo Srna na meti Milana
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Prije svakog prijelaznog roka nagađa se o mogućem prelasku Darija Srne iz Šahtara u neki klub iz liga petice, a čini se da je na red došao i Milan. Prema pisanju talijanskog tuttomercatoweba, naš bi reprezentativac na ljeto mogao put Italije...

Dan prije finala Kupa Uefe, u kojem će hrvatski nogometaš Darijo Srna predvoditi Šahtar iz Donjecka protiv bremenskog Werdera, osvanula je informacija da se za njegove usluge zainteresirao talijanski Milan.

Crno-crveni sa San Sira sljedeće se godine vraćaju u Ligu prvaka i neka će im pojačanja biti vrlo dobrodošla, a svestrani Srna svakako bi se ubrajao u tu kategoriju. Pretpostavlja se da će se bivši igrač Hajduka s čelnicima Milana susresti nakon istanbulske završnice.

Njemački mediji spominju i mogućnost da Darijo Srna osnaži redove Bayerna, koji nakon podosta kašljucanja ove sezone očekuje ljetno pospremanje, unutar kojeg su već osigurani Louis van Gaal na klupi i naš Ivica Olić na terenu.

Međutim, Srna je u više navrata naglašavao da mu u Ukrajini ništa ne nedostaje i da je iznimno sretan u dresu Šahtara, no eventualne izazove poput Milana ili Bayerna nikome nije lako odbiti.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!