Košarka

Talijanski velikan bi Repešu

Mihaela Bradovski • srijeda, 20.05.2009.
Talijanski velikan bi Repešu
Foto: Nikola Movrić

Peterostruki talijanski prvak Benetton iz Trevisa na kraju sezone neće produžiti ugovor s Oktayom Mahmutijem koji se vraća u Tursku, a prvi kandidat za popunjavanje trenerskog mjesta im je Jasmin Repeša...

Oktay Mahmuti već je u nekoliko navrata istaknuo kako mu je želja vratiti se u Tursku na kraju sezone, a čini se kako u Benettonu nemaju ništa protiv bez obzira što su u doigravanju i još uvijek u borbi za naslov prvaka.

Nama je zanimljivija vijest koju su progurali talijanski mediji kako je velikan iz Trevisa zainteresiran za dovođenje na klupu hrvatskog izbornika Jasmina Repešu. Repeša je na talijanskim meridijanima već ostavio dubok trag vodeći Fortitudo iz Bologne i rimsku Lottomaticu gdje je podnio ostavku tijekom ove sezone.

Inače, u Benettonu trenutno igra jedan Hrvat i to Sandro Nicević, a ranije je dvije sezone dres Benettona nosio Toni Kukoč dok je tri sezone na klupi proveo Petar Skansi.

Koliko je realna mogućnost angažmana Repeše, nije trenutno poznato, no obzirom na to kako se "Jasko" odlično osjeća u Italiji te kako je Benetton klub koji bi mogao zadovoljiti njegove ambicije, nakon reprezentativnog ljeta nije nemoguće da se posveti momčadi iz Trevisa.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!