Nogomet

Guardiola Fergusonu: "Sve vidim, sve znam"

Ivan Forjan • petak, 22.05.2009.
Guardiola Fergusonu: "Sve vidim, sve znam"
Foto: EPA

Veliko finale Lige prvaka sve je bliže, englesko - španjolski okršaj kojeg smo svi priželjkivali smiješi nam se. Napetost raste, a jezici trenera polako se otpetljavaju. Prvo upozorenje izaslao je Barcelonin strateg, Pep Guardiola.

"Znam kako iskoristiti vaše slabosti", poruka je danas pristigla iz tabora katalonskog sudionika finala Lige prvaka. Naravno, upućena je kolegi s kojim će iduću srijedu odmjeriti snage u okršaju dvije vjerojatno najbolje klupske momčadi svijeta. Momčad Barcelone sigurno će tražiti osvetu za prošlogodišnji poraz u polufinalu, dok će Machester United motivirano krenuti u obranu titule.

"Zadnjih dana pregledao sam mnogo snimki utakmica Manchester Uniteda. Pregledao sam skoro polovicu ovosezonskih utakmica Redsa, no preda mnome i mojim stručnim stožerom još uvijek je velik posao", pohvalio se "videotekaškim" sposobnostima Pep Guardiola te nastavio: "U puno segmenata igre Manchester se pokazao ranjivim, ali još ne znam što ću točno reći igračima u pripremi utakmice", neodlučan je Guardiola.

Barcelona je ove sezone već osvojila Primeru, tu je i Copa del Rey. Ukoliko osvoje i Ligu prvaka, postat će prva španjolska momčad koja je u svoje vitrine u jednoj sezoni pospremila takozvani Treble, kup, prvenstvo i Ligu prvaka.

Guardiola se osvrnuo i na ozljede Thierryja Henrya i Andresa Inieste od kojih jedan muku muči s koljenom, a drugi s gležnjem: "Dečki se dobro oporavljaju, ali završnu odluku donijet ću u srijedu", završio je Barcin boss.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!