Ostali sportovi

Mladost Iskon obranila naslov

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 25.05.2009.
Mladost Iskon obranila naslov

Stolnotenisačice HASTK Mladost Iskona uspješno su apsolvirale i finalni susret Prve hrvatske državne lige, pobijedivši dugorešanski Aquaestil s ukupnim rezultatom 8:0.

Apsolutnu suverenost i dominantnost u hrvatskim okvirima nastavila je na stolnoteniskim terenima i ove sezone demonstrirati HASTK Mladost Iskon, obranivši naslov prvaka države pobjedom u oba finalna susreta nad Aquaestil Dugom Resom.

Prvenstvo su stolnotenisačice Mladosti Iskon zaključile tako s maksimalnim brojem pobjeda, a o njihovoj ogromnoj moći dovoljno govori i sam podatak da kroz polufinale i finale nisu izgubile niti jedan susret.

Samu momčad predvodi najbolja hrvatska stolnotenisačica, Tamara Boroš, koja je u klub donijela veliko iskustvo i dodatnu europsku kvalitetu; Andreja Bakula koja je nakon ozljede u mnogim trenucima pokazivala veoma dobru formu, i Li Yan koja je bila aposlutno i neprikosnoveno najbolja igračice lige.

Tu su, naravno, još i talentirana i perspektivna Mirela Đurak, koja je konstantnim pobjeđivanjem opravdala uvrštavanje u prvu momčad, te Mirna Tomić koja je mladosti usprkos na visokoj razni odigrala gotovo kompletnu sezonu.

Ekipi Mladosti Iskon sve čestitke na osvojenom naslovu prvaka Hrvatske šalje i ekipa Sportnet.hr-a

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!