Tenis

Ulaznice za Hrvatska - SAD u prodaji

HINA • ponedjeljak, 25.05.2009.
Ulaznice za Hrvatska - SAD u prodaji
Foto: Zoran Zdelar

Zbog velikog interesa za četvrtfinalni susret Svjetske skupine Davis cupa između reprezentacije Hrvatske i SAD-a, koji će se od 10. do 12. srpnja odigrati u Poreču, ovih je dana započela on line prodaja ulaznica, priopćeno je iz Grada Poreča.

Naime, na web stranicama Grada Poreča zainteresirani mogu kupovati ulaznice koje iznose 300 kuna ukoliko žele kupiti tzv. paket ulaznica za sva tri dana, odnosno 120 kuna za petak, 10. i nedjelju 12. srpnja, te 100 kuna za subotu 11. srpnja kada je na rasporedu susret parova.

"Online kupcima bit će po realiziranoj kupovini proslijeđene detaljne informacije o načinu preuzimanja ulaznica i svi potrebni kontakti," izvijestila je stručna suradnica za odnose s javnošću grada Poreča Glorija Jelovac.

Inače, Porečani i ljubitelji tenisa u Istri već su se dokazali u pripremi susreta prvog kola Davis Cupa između Hrvatske i Čilea koji je početkom ožujka također odigran u Poreču kojom prigodom su, po riječima Glorije Jelovac "prepoznali vrijednost 'brenda' koji imaju Davis Cup reprezentacija i Hrvatski teniski savez.

Susret Hrvatska - SAD igra se dvorani Žatika na zemljanoj podlozi a pobjednik tog susreta će u polufinalu na boljeg iz okršaja Češke i Argentine.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!