Nogomet

Kranjčar: "Kvalitetniji smo od Ukrajine"

Vid Horvat • četvrtak, 28.05.2009.
Kranjčar: "Kvalitetniji smo od Ukrajine"
Foto: Nikola Movrić

Hrvatski reprezentativac koji se među prvima pojavio na okupljanju reprezentacije nada se pobjedi protiv Ukrajine i vjeruje da će biti spreman za ključni dvoboj kvalifikacija. Niko Kranjčar još uvijek nije u punom treningu, a propustio je i završetak premierligaške sezone...

Prošlo je šest tjedana od ozljede hrvatskog reprezentativca zbog koje su svi strahovali da neće moći zaigrati protiv Ukrajine. Oporavak teče dobro i već sam počeo trenirati s Portsmouthom, tako da bi trebao biti spreman za Ukrajinu, izjavio je Niko Kranjčar. "Veselim se nastupu za reprezentaciju i mislim da ću kroz treninge doći u optimalnu formu", dodaje on.

Vezni igrač hrvatske reprezentacije nije krio želju da se što prije vrati na travnjake i pomogne klubu i nacionalnoj vrsti. "U Maksimiru se svi protivnici drukčije postavljaju, mi smo u prednosti pred domaćom publikom i nadam se da ćemo probiti ukrajinsku obranu", dodaje bivši igrač Dinama i Hajduka.

Svi znaju kako će to biti teška utakmica i pobjeda je prioritet za naše reprezentativce kako bi u nastavku osigurali što mirnije kvalifikacije. "Kvalitetniji smo od Ukrajine i bez obzira na ozljede te izostanak nekoliko važnih igrača, mislim da ćemo ostvariti zacrtani cilj, a to je pobjeda", izjavio je Kranjčar.

Igrač Portsmoutha osvrnuo se i na današnju utakmicu finala hrvatskog Kupa. "Dinamo je ostvario veliku prednost u prvoj utakmici i teško će Hajduk to nadoknaditi. Ipak, mislim da će na kraju Modri uzeti dvostruku krunu", objasnio je hrvatski reprezentativac.

EP 2024., skupina D

1Turska 814:7+717
2Hrvatska 813:4+916
3Wales 810:10012
4Armenija 89:11-28
5Latvija 85:19-143

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!