Nogomet

Ferdinand propušta Kazahstan

Vid Horvat • utorak, 02.06.2009.
Ferdinand propušta Kazahstan
Foto: Davor Sajko

Branič engleske reprezentacije i Manchester Uniteda neće nastupiti u kvalifikacijskoj utakmici svoje reprezentacije u subotu protiv Kazahstana. Tako se ispostavilo da nije potpuno zaliječio ozljedu koju vuče zadnjih tjedana...

Izbornik engleske reprezentacije Fabio Capello morao je pozvati zamjenu za braniča Crvenih vragova. Naknadni poziv dobio je igrač Boltona Gary Cahill, koji bi trebao nadomjestiti izostanak Rija Ferdinanda.

Englezi su već ostali bez prvog vratara Davida Jamesa, koji će morati propustiti oba lipanjska nastupa za reprezentaciju. Igrač Boltona malo je iznenađenje na popisu Talijana, ali kad pridodamo činjenicu da nema niti braniča Evertona Phila Jagielke, onda je to očito nužno rješenje.

"Bio sam kod kuće i dobio poziv iz FA-a te su mi rekli da me žele priključiti reprezentaciji", izjavio je Cahill. "Dobio sam priliku koju nisam mogao ni sanjati te se jako radujem tome", dodaje Englez.

On bi trebao startati u Kazahstanu uz Matthewa Upsona, Joleona Lescotta i kapetana Johna Terryja. Kako je do sada izbornik reprezentacije bio uspješan u odabiru igrača, za vjerovati mu je da će i ovaj izbor zadnjeg reda biti dovoljan za novi uspjeh, iako bi voljeli da se dogodi koji gubitak bodova po Gordi Albion.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!