Nogomet

"Profesionalno odrađeno"

Branimir Korać • subota, 06.06.2009.
"Profesionalno odrađeno"
Foto: EPA

Englezi su rutinski odradili posao protiv Kazahstana i slavili s 4:0. Nakon lagane pobjede opći dojam bio je da su Englezi pobjedu ostvarili zahvaljujući profesionalnom pristupu i većoj kvaliteti...

Engleska je imala lagan posao u Almatyju. Nikakvih problema nije bilo za Capellove izabranike, izuzev u prvih dvadesetak minuta, Kazahstan nije bio ravnopravan protivnik.

"Trebalo nam je nekih 20-30 minuta da se pokrenemo, ali nakon toga smo lagano slavili. Ovaj tjedan smo radili odlično, skupili smo glave i fokusirali se na utakmicu. Mislim da smo profesionalno odradili posao, no postoje neke stvari koje smo mogli bolje odraditi", kazao je Lampard nakon susreta.

Vezane vijesti

Lampard je dodao kako je glavni cilj Engleske plasman na Svjetsko prvenstvo, a nakon toga će se usredotočiti na poboljšanje nedostataka u igri.

Njegovo mišljenje dijeli i Fabio Capello koji je zadovoljan pobjedom i smatra kako će pobjeda nad Andorom biti još jedan veliki korak prema prolazu na SP. "Imat ćemo 21 bod, a to je stvarno puno."

"Kada igrate protiv momčadi koje nisu vaše kvalitete, slabiji protivnik obično krene žestoko i tako je bilo i u Kazahstanu. Domaćin je krenuo s pressingom i teško smo organizirali igru. Pokušavali smo igrati brzo, međutim, nismo se dobro snalazi na terenu u početnoj fazi. Kasnije je bilo bolje", iznio je svoje viđenje susreta Capello.

Engleze očekuje idući tjedan još jedan lagan susret i to protiv slabašne Andore koju će svladati i sačuvati stopostotan učinak u skupini 6 i zabetonirati prvo mjesto u skupini.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

NogometSP 2010.
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!