Nogomet

16-godišnji Vastić u Engleskoj?

Antonija Pavlić • ponedjeljak, 08.06.2009.
16-godišnji Vastić u Engleskoj?
Foto: Sandro Donda

Sin legendarnog austrijskog nogometaša Ivice Vastića, 16-godišnji Toni na meti je nekolicine premierligaških klubova, a njegove su kvalitete posebno primijetili Aston Villa i Blackburn...

Oproštaj Ivice Vastića od aktivnog igranja nogometa nakon završetka nacionalnog prvenstva Austrije nije i kraj spominjanju njegovog prezimena na nogometnim travnjacima diljem Europe.

Ne, nije Ivica prihvatio jednu od mnogobrojnih trenerskih ponuda, već je karijeru počeo graditi njegov sin Toni, koji trenutno nastupa u mlađim kategorijama Linza.

"Nitko se u Austriji ne može mjeriti s Aston Villom ili Blackburnom jer su to dva impresivna kluba.", prokomentirao je Toni interes dva velika premierligaša za njegove usluge, te otkrio kako obitelj Vastić ozbiljno razmišlja o preseljenje na, primjerice, Otok.

"Obitelj već neko vrijeme razmišlja o prelasku u, recimo, Englesku. Svjesni smo interesa engleskih klubova, a osobno bih volio dokazati se na Otoku. Smatram da je za razvoj moje karijere bolje da se izgrađujem u Engleskoj nego u Austriji."

Čelnici dva spomenuta kluba upoznati s cijelom situacijom i voljom mladog nogometaša tako su najavili skori dolazak u Linz i pregovore oko njegovog prelaska u Englesku.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!