Košarka

CSKA napokon ugrabio Sokolova

Branimir Korać • srijeda, 10.06.2009.
CSKA napokon ugrabio Sokolova

Moskovski CSKA objavio je kako je sve dogovorio s centrom Dmitrijem Sokolovim koji je danas potpisao trogodišnji ugovor s ruskim prvakom...

Dmitrij Sokolov novi je član moskovskog CSKA. Dojučerašnji centar Uniksa iz Kazana popisao je trogodišnji ugovor s Moskovljanima na obostrano zadovoljstvo nakon što je CSKA u više navrata tijekom prošlosti pokušavao dovesti ga u svoje redove.

"Dovođenje Dmitrija bio nam je jedan od prioriteta ovog ljeta i drago nam je da smo brzo realizirali stvar. U više navrata pokušavali smo ga angažirati, posljednji put prije tri sezone, no tada nismo imali sreće. Sada smo uspjeli i drago nam je zbog toga. Trener Pašutin jako dobro poznaje njegove mogućnosti još iz mladih selekcija i očekujemo dobru suradnju", kazao je sportski direktor Moskovljana Andrej Vatutin.

Sokolov je prošle sezone u Uniksu u ruskom prvenstvu prosječno bilježio 8.1 poen uz 4.6 skokova dok je u Eurokupu imao brojke od 9.5 poena i 3.4 skoka po susretu.

"Jako sam sretan što stižem u tako velik klub, ne dobiva svatko priliku obući dres CSKA. Jako želim pomoći svojoj novoj momčadi, dat ću sve od sebe da ima pomognem i da napredujem te ostavim trag u klubu", kazao je Sokolov.

Isto tako iz Uniksa stiže vijest kako su otpustili Marca Jacksona s kojim nisu bili zadovoljni, a trag koji je ostavljao na klupskom budžetu bio je priličan.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!