Tenis

Martić ozlijedila koljeno

Maja Giljanović • subota, 13.06.2009.
Martić ozlijedila koljeno
Foto: Ivor Krapac

Petra Martić i Slovenka Polona Hercog su u prvom setu predale meč četvrtfinala dubla sestrama Zuzani i Kristini Kucovoj, a naša je 18-godišnjakinja zbog ozljede koljena predala i meč četvrtfinala singla protiv Jekaterine Džalevič...

Petra Martić i Polona Hercig su nakon prolaza protiv drugih nositeljica Džalevič i Ivanove (7:6, 6:2) u četvrtfinalu protiv Zuzane i Kristine Kucove zbog ozljede naše Fed Cup reprezentativke predale meč.

Slovakinje su gubile 4:3, Martić je ozlijedila koljeno, a bol je 18-godišnjakinju zaustavila i u singlu - 145. igračica svijeta Bjeloruskinji Jekaterini Džalevič je predala meč četvrtfinala bez da je i izašla na teren.

Ozljeda članice TK Split dolazi u najgorem času - nikad ozljeda nije dobrodošla, ali timing je više ili manje oportun - baš kad je prebrodila krizno razdoblje i nakon pet turnira (Indian Wells, Miami, Barcelona, Makarska, Zagreb) na kojima je (što u kvalifikacijama - Miami, što u prvom kolu) ispadala u prvim kolima, pronašla formu.

Prije 20-tak dana je tako prošla - prvi put u karijeri) kvalifikacije Roland Garrosa, a u Parizu je prošla i jedno kolo (Santangelo).

Žlin, četvrtfinale:
MARTIĆ (Hrvatska) - Džalevič (Bjelorusija) predaja Martić

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

TenisWTA Tour
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!