Nogomet

Denilson zabio u prvoj minuti u Vijetnamu

Borna Rupnik • nedjelja, 21.06.2009.
Denilson zabio u prvoj minuti u Vijetnamu
Foto: Sandro Donda

Denilson je vrlo brzo opravdao status prve zvijezde vijetnamskog prvenstva. U prvoj je minuti svog debitantskog nastupa za momčad Hai Phong postigao svoj prvijenac...

Svjetski prvak iz 2002. godine, Brazilac Denilson, svoju je burnu karijeru odlučio nastaviti u egzotičnom Vijetnamu, ali njegov je debi dva puta odgađan zbog ozljede.

Međutim, u nedjelju je ipak zaigrao pred 30 tisuća navijača i odmah u prvoj minuti utakmice protiv ekipe Hoang Anh Gia Lai realizirao slobodni udarac za 1:0. Sudjelovao je i u akciji za drugi pogodak svoje momčadi, koja je naposljetku slavila rezultatom 3:1.

Njegov je trener, Vuong Tien Dung, poslije utakmice rekao: "Taj je gol skinuo golemi pritisak navijača, a ujedno je ohrabrio Denilsona za daljnje nastupe". Naime, nakon što je prva dva susreta svog kluba prosjedio na klupi, prisutni su navijači reagirali vrlo burno i pomalo nasilno.

Podsjetimo, Denilson je pri prelasku iz Sao Paola u seviljski Betis 1998. godine ponio titulu najskupljeg nogometaša na svijetu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!