Nogomet

Pršo kao Zidaneov prijatelj

Goran Markuš • subota, 27.06.2009.
Pršo kao Zidaneov prijatelj
Foto: Dragan Kovač

Legendarni Zinedine Zidane odlučio se na humanitarnu mini turneju diljem Kanade gdje će odraditi nekoliko utakmica u svrhu skupljanja novca za UNICEF, a jedan od njegovih prijatelja na dotičnoj turneji je i bivši hrvatski reprezentativac, Dado Pršo...

Cijela organizacija humanitarne turneje pokrenuta je od bivšeg alžirskog nogometaša Ahcenea Adlanija koji je uspio dogovoriti tri humanitarne utakmice diljem Kanade. Naime, uz Toronto te njegov Vancouver Zidanea i prijatelje čeka nastup i u Montrealu čime će ova mini turneja završiti.

I dok su se u momčadi legendarnog Zinedinea Zidana našla imena poput Martina Palerma i Sergeja Rebrova za nas je daleko najzvučnije ono našeg bivšeg reprezentativca, Dade Prše koji se bez puno razmišljanja, očekivano, vrlo brzo odazvao pozivu iskusnog Francuza.

Svoju prvu utakmicu ova je vesela družina već odradila i to u Torontu protiv kanadske All-Star momčadi. Miroljubivih, ali i atraktivnih konačnih 3:3 zasigurno je prilično razveselilo brojnu publiku od koje se očekuje prisustvo i u naredna dva susreta u Montrealu te Vancouveru.

Svakako moramo još jednom napomenuti kako je cijela turneja humanitarnog karaktera, a sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je Agenciji Ujedinjenih naroda za pomoć djeci (UNICEF).

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!