Nogomet

"Ševa" se vraća kući?

HINA • petak, 03.07.2009.
"Ševa" se vraća kući?
Foto: Yasuyuki Nagatsuka

Napadač ukrajinske nogometne reprezentacije Andrij Ševčenko (32) korak je do povratka u kijevski Dynamo u čijim redovima je 1994. godine započeo karijeru.

Ševčenku je istekla posudba u Milanu i vratio se u londonski Chelsea s kojim mu ostaje još jedna godina ugovora. Međutim, na Stamford Bridgeu su mu jasno poručili kako na njega više ne računaju.

"Pozvali smo Andrija da se vrati u Dynamo. Prvo kao igrač, a potom mu nudimo i mjesto u stručnom stožeru," otkrio je predsjednik ukrajinskog prvaka Ihor Surkis.

Ševčenko se za sada nije javno izjasnio o ponudi iz domovine, no Surkis je zadovoljan kako je završio prvi krug pregovora. "Andrij je bio zadovoljan našom ponudom i imam osjećaj kao da se želi vratiti kuć," dodao je Surkis.

Ševčenko je dres kijevskog kluba nosio pet godina, a potom je 1999. godine za 25 milijuna dolara preselio u Milan. Za "Rossonere" je igrao sedam godina i zatim je 2006. godine za 56 milijuna dolara otišao u Chelsea. Međutim, u Londonu se nije previše naigrao, a prošlu sezonu je bio na posudbi u Milanu.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!