Ostali sportovi

Hrvatski judaši ispali na startu

HINA • subota, 04.07.2009.
Hrvatski judaši ispali na startu
Foto: Jadranka Pongrac

Oba hrvatska judaša, koja su u subotu nastupili na Mediteranskim igrama u Pescari, oprostila su se od natjecanja porazima već u prvom kolu...

Potencijalni kandidat za medalju u kategoriji do 81 kilograma Tomislav Marijanović izgubio je od Francuza Antoinea Jeannina ipponom nakon dvije minute borbe. Splićanin je bio bolji na početku meča, no nakon što je zadobio ozljedu lica, izgubio je koncentraciju, te ga je Francuz bacio na leđa i tako atraktivno završio borbu. Kako Francuz nije prošao dalje u sljedećem kolu, Marijanović je izgubio priliku da se kroz repasaž bori za broncu.

Istu sudbinu doživio je i drugi hrvatski judaš, Zagrepčanin Dragan Crnov u kategoriji do 73 kilograma, kojeg je ipponom svladao Japanac sa španjolskim državljanstvom Kiyoshija Uematsua dvije sekunde prije isteka dvoboja. Dvadesetčetverogodišnji Crnov također je imao nesreću da Španjolac nije prošao dalje i za njega su Mediteranske igre završene nakon samo jedne borbe.

Našim borcima nije pomogla niti glasna navijačka podrška s tribina srebrnih boksača Filipa Palića i Marka Tomasovića.

U nedjelju, posljednjeg dana Igara, čast hrvatskog juda branit će u kategoriji do 70 kilograma Kristina Marijanović koju u prvome kolu očekuje Turkinja Seyda Bayram.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!