Košarka

"Pun motiva na Eurobasketu"

Branimir Korać • utorak, 07.07.2009.
"Pun motiva na Eurobasketu"

Slovenija na Eurobasket u Poljsku odlazi s dva cilja. Prvi cilj je osiguravanje plasmana na Svjetsko prvenstvo, drugi cilj je medalja. Jedan od glavnih slovenskih aduta, Jaka Lakovič, uvjeren je u uspjeh...

Jaka Lakovič vjeruje kako Slovenija može puno toga dobroga napraviti na Eurobasketu. "Ovo Europsko prvenstvo mi je visoko na listi prioriteta i pun sam motiva za dobru igru. Atmosfera u reprezentaciji je važna, a ona je kod nas sjajna, bivši izbornik Aleš Pipan dosta je zaslužan za to. U svim klubovima u kojima sam igrao atmosfera je bila ključ, vrijeme će pokazati hoće li to ovog puta biti dovoljno, ali vjerujemo da hoće."

Slovenija se nalazi u skupini C koja se čini prilično teškom. Protivnici će joj biti Velika Britanija, Španjolska i Srbija. Ukoliko žele na Svjetsko prvenstvo u Tursku 2010. godine, morat će se plasirati među šest najboljih.

Nedavno je slovenski razigravač produžio ugovor s Barcelonom, kako i sam kaže, na obostrano zadovoljstvo.

"Barcelona je sjajan klub i sjajan grad. Presretan sam što smo se tako brzo dogovorili, ostajem u Španjolskoj gdje sam proveo tri odlične sezone. Za mojim ostankom želja je bila obostrana i pregovori su kratko trajali", kazao je Lakovič.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!