Košarka

Suton ponovno u petorci

Branimir Korać • srijeda, 08.07.2009.
Suton ponovno u petorci

Ljetna liga u Orlandu drugi dan donijela je dojmljive prezentacije Ryana Andersona i Indiane Pacers. Pacersi su odigrali odličnu utakmicu protiv Oklahome dok je Anderson bio najučinkovitiji igrač dana...

Boston Celticsi upisali su poraz u susretu s Orlandom 85:82. Magic je u prvom susretu poražen, no ovaj put je imao još raspoloženijeg Ryana Andersona koji je uništio Celticse. Anderson je utakmicu završio s 33 poena i 14 skokova, a slijedio ga je s 15 poena Kasib Powell koji je prošlu sezonu kratko nastupao za Miami Heat. Richard Hendrix kojem se nadaju Zadrani, nije ulazio u igru. Kod Bostona 18 poena uz pet skokova ubacio je Coby Karl (prošle sezone u Joventutu), a 17 poena i šest skokova dodao je J.R. Giddens.

Nakon teškog poraza prvi dan, Utah Jazzeri drugi dan su svladali kombiniranu momčad Netsa i Sixersa 83:68. Goran Suton ponovno je krenuo u petorci, a ovaj put je igrao 22 minute i ubacio šest poena uz pet skokova i dvije asistencije. Jazzere su predvodili s po 20 poena rookie Eric Maynor i Josh Duncan koji se drugu utakmicu u nizu ističe. Kod poraženih 27 poena ubacio je Chris Douglas-Roberts.

Puno pozornosti privukla je utakmica dvije po imenima možda najjače momčadi u Orlandu, Oklahome i Indiane. Indiana je na kraju tijesno slavila 91:88 iako je igrala bez ozlijeđenog Brandona Rusha koji ima problema s ozljedom koljena. Uz njega jedini koji nije ulazio bio je Jared Homan. Najbolji Pacersi bili su Roy Hibbert s 24 poena i osam skokova i Tyler Hansbrough s 23 poena. Kod Thundera 22 poena i osam asistencija upisao je Russell Westbrook dok je 19 poena uz pet skokova dodao James Harden.

Orlando Pro Summer League:

Boston Celtics - Orlando Magic 82:85
Utah Jazz - Nets/Sixers 83:68
OKC Thunder - Indiana Pacers 88:91.

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Pročitaj više

KošarkaNBA
Sadržaj se nastavlja
Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!